interieurstyling

Plattegrond Per ruimte €80

Een plattegrond is de basis van het interieurontwerp en ideaal als je de indeling van een interieur wilt veranderen. De plattegrond kan zowel met bestaande als nieuwe meubels ingetekend worden

Moodboard Per ruimte €60

Een moodboard is eigenlijk een sfeerbord die je nieuwe interieur visualiseert. Met een moodboard brengt Uniekapart haar ideeën over waardoor je als klant ook beeld en gevoel krijgt bij je nieuwe inrichting.

Advies Accessoires Per ruimte € 100

Advies met betrekking tot geschikte accessoires voor in uw interieur.

Lichtplan Per ruimte €90

Verlichting is naast kleur het meest sfeerbepalend in je interieur. Het is daarom van groot belang om de juiste lichtbron op de juiste plek te hebben. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan.
Uniekapart kan hierbij helpen door een lichtplan voor je te maken. Dit is een soort plattegrond met daarin weergegeven welke verlichting op welke plaats komt te staan.

Kleuradvies Per ruimte € 100

Aan een kleuradvies gaat eerst een kennismakingsgesprek vooraf. De ruimte(s) worden bekeken en je wensen besproken. Vervolgens wordt het kleuradvies vormgegeven. Je ontvangt een foamboard met daarop kleuren, sfeerbeelden en producten die bij je kleuradvies horen. Eventueel worden bij de presentatie van het kleuradvies ook stalen van raambekleding en vloer meegenomen. Uiteraard ontvang je kleurcodes/namen zodat je direct aan de slag kan met het advies!

Basis Interieuradvies per ruimte €350

Kleurenadvies zorgt voor de sfeer die het best aansluit op uw interieur in combinatie met doorgedreven inrichtingsadvies.

Samengevat bestaat een basis  interieuradvies uit:

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Kleuradvies
 • inrichtingsadvies

Uitgebreide interieuradvies per ruimte inclusief aankoopadvies en de kosten voor het materiaal € 850

Als je één of meerdere ruimtes helemaal opnieuw ingericht wilt hebben dan kies je voor een uitgebreide interieuradvies. In het kennismakingsgesprek bespreken we je voorkeuren op interieurgebied, je smaak en je overige wensen. De sfeer van je nieuwe inrichting wordt visueel gemaakt door het moodboard met kleuradvies en de praktische kant van je nieuwe inrichting wordt weergeven in de plattegrond met lichtplan. Het aankoopadvies met prijzen geeft inzicht in de prijzen van je nieuwe interieurproducten en waar je ze kunt kopen.

Samengevat bestaat een uitgebreid interieuradvies uit:

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Kleuradvies
 • Inrichtingsadvies
 • Plattegrond
 • Lijst met passende meubels en accessoires
 • Een lichtplan
 • Moodboard

Mondeling interieuradvies €70,- per uur

Een één of twee uur durend mondeling interieuradvies bestaat uit een bezoek aan huis, waarbij u alle vragen kunt stellen die u over uw interieur heeft. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de indeling, het kleurgebruik, soort meubels en verlichting. Ik geef u direct mondeling interieur- en/of kleuradvies en kijk ter plekke naar oplossingen en ideeën. U kunt daarna direct aan de slag om de ideeën in de praktijk te brengen.

Online interieuradvies per ruimte €100

Wilt u graag interieuradvies maar u heeft geen tijd of behoefte om dit bij u thuis te bespreken, dan kunt u gebruik maken van ons online interieuradvies.

Stuur een e-mailbericht naar info@uniekapart.com en geef aan voor welke ruimte u advies wenst te ontvangen. Stuur foto’s van de betreffende ruimte met uw e-mailbericht mee, zodat wij een duidelijk beeld hebben van de ruimte.

Vervolgens gaan wij aan de slag met het interieuradvies en ontvangt u een pdf-bestand per e-mailbericht, met daarin een voorstel om de ruimte in te delen. met daarin een kleuradvies, inspiraties en tips om met uw interieur aan de slag te gaan.

Personal shopper €80,- per uur

Is shoppen voor u geen hobby!? u laat uw interieur aankopen over aan UNIEKAPART, uw Personal Shopper.

Interieurstylist inhuren?

Als interieurstylist laat ik jouw woondromen werkelijkheid worden. Alles wat je je ooit hebt gewenst in een interieur kan ik voor je verwerken tot een stijlvol geheel. Helemaal gebaseerd op jouw smaak, karakter en leefstijl.

Waarom een interieurstylist?

Heb jij een prachtig huis vol met dure spullen, maar voelt het niet als thuis?
Probeer je een bepaalde sfeer niet te zetten, maar zien alle meubels en accessoires eruit als een onsamenhangend geheel?
Of koop je regelmatig spullen voor je woning, maar ben je er na enkele maanden alweer op uit gekeken? Stop dan met het verspillen van geld en tijd en neem mij als interieurstylist in de arm.

Ik creëer, adviseer en begeleid je bij het samenstellen van jouw interieur, zodat het perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid, interieurstijl en leefwijze.

Wat doet een interieurstylist

Een interieurstylist is iemand die helpt bij het decoreren van ruimtes en woningen. We houden ons voornamelijk bezig met het adviseren in stijl, kleur, meubilair en accessoires.

Een woning inrichten is niet eenvoudig. Kleuren, vormen, verschillende stijlen en behoeftes moeten tenslotte wel samengevoegd worden tot een mooi geheel. Om dit te bereiken ga ik als interieurstylist altijd in gesprek met mijn klanten. Waaraan moet het perfecte interieur voldoen? Van welke stijl worden ze blij? Wat willen ze absoluut niet terugzien in de ruimte? Zijn er bestaande meubels die ook in het nieuwe interieurplan verwerkt moeten worden? Als interieurstylist weet ik exact hoe je dat aanpakt.

Wanneer schakel je een interieurstylist in

Voor het inrichten van een ruimte die past bij jouw persoonlijkheid en karakter moet je durven. Durf keuzes te maken, stijlen te combineren en materialen te gebruiken die wellicht niet direct bij elkaar passen. Zo ontstaat er een origineel interieur dat ‘eigen’ is. Een interieur zonder contrast is saai, maar gebruik je te veel tegenstellingen dan kan het een onoverzichtelijk en te druk geheel worden. Best lastig nietwaar? Als interieurstylist weet ik precies hoe ik jou kan helpen bij het ontwikkelen van jouw droominterieur!

Help mijn partner wil een ander interieur dan ik!

Het is een veel voorkomend probleem: mensen gaan samenwonen en de twee interieursmaken komen niet overeen. Wat nu? Het gevaar bestaat dat jullie een interieur kiezen waarmee je beide niet tevreden bent. Ik luister naar jullie wensen en creëer een interieur waarin jullie je beide thuis voelen. Neem contact met mij op voor meer informatie hierover.

Duur zeker?

Veel mensen gaan ervan uit dat een interieurstylist alleen voor rijke mensen is die enorme villa’s willen inrichten, maar niets is minder waar. Het voordeel is dat je met een interieuradvies op maat geld kunt besparen, omdat je geen verkeerde en onnodige uitgaves meer doet. Bovendien houd ik rekening met het budget en bewaak ik deze, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Waarom UniekApart?

 • Jouw droominterieur wordt werkelijkheid
 • Voor een betaalbare prijs een professioneel interieuradvies op maat
 • Nooit meer geld verspillen aan miskopen voor het interieur
 • Advies en begeleiding bij het aanschaffen van meubels, accessoires en verf