opruimingcoaching

Opruimcoach

Opruim coaching €60,- per uur

Uniekapart helpt jou bij het efficiënt opruimen en organiseren van je huishouden. Je bent zeker niet de enige die een helpende hand kan gebruiken.

Uniekapart gaat vol energie samen met jou aan de slag met het opruimen van je huis en/of het ordenen van je administratie. Ook krijg je veel praktische opruimtips, zodat je dit zelf kan volhouden. De tips komen tijdens het opruimen aan bod en pas je dus meteen toe. Kortom, een opgeruimd huis dat aanvoelt als jouw thuis.

Opruim coaching €150,- 3 uurtjes

Wil jij graag eens eenmalig kennismaken en natuurlijk aan de slag met ons? Dan is dit pakket wat voor jou. We gaan samen aan de slag in een door jouw gekozen ruimte. Ik leer je een opruim methode die bij jou past en waar je zelf verder mee kan.
Bestaande uit:
– Intake gesprek
– 3 uur thuis coaching. Daadwerkelijk handen uit de mouwen in een door jouw gekozen ruimte
– Evaluatie/hoe nu verder?
– Na een week nog 1 keer telefonisch contact

Opruim coaching €420,- 9 uurtjes

Is jouw opruimklus net iets groter dan alleen die ene kamer? Wil je niet alleen je spullen opruimen maar ook beter organiseren van zowel je spullen als je huishouden? Kun je tussendoor ook tijd vrij maken om zelf aan de slag te gaan? Dan is dit pakket wat voor jou. Samen gaan we aan de slag in jouw huis. We gaan zoeken naar voor jou en jouw gezin logische opruimplekken en methodes.
Bestaande uit:
– Intake gesprek
– 9 uur thuis coaching te verdelen over maximaal 3 dagen
– Evaluatie/hoe nu verder?
– Na 3 weken nog 1 keer telefonisch contact.

Opruimcoach

Opruimcoaching helpt je op weg naar een opgeruimd huis én een opgeruimd hoofd. 

Chaos in je woning is chaos in je hoofd; laat mij je helpen weer structuur aan te brengen zodat je met meer rust en voldoening door het leven kunt gaan.

Wanneer schakel je een opruimcoach in?

Als opruimcoach kan ik helpen bij het herstructureren van je woning en administratie. Veel mensen kampen met het probleem van te veel spullen in huis. Het kan lastig zijn om dan keuzes te maken en te starten met opruimen. Want, welke spullen moeten absoluut blijven en hebben meerwaarde voor jou? Als je iets wegdoet, krijg je er dan later geen spijt van? En waar laat je al het papierwerk en belangrijke spullen die je moet bewaren, zonder dat het onopgeruimd oogt en moeilijk terug te vinden is? Ik kan je antwoord geven op deze vragen en helpen en adviseren bij het herordenen van de woning.

Wat doet een opruimcoach?

Een opruimcoach adviseert, begeleidt en helpt bij het creëren van structuur. Het kan hierbij gaan om het opruimen van een woning, maar ik kan ook helpen bij het ontwikkelen van een systeem in jouw weekplanning. Hoe deel jij jouw week zo efficiënt mogelijk in zodat je tijd hebt voor zowel werk, familie, sociale contacten, het huishouden, de sportclub en ontspanning?

Schakel je mij in, dan help ik bij het opruimen en reorganiseren van jouw spullen, huishouden, agenda en/of administratie, zodat er orde en regelmaat ontstaat. Gedurende dit proces zullen er hoogstwaarschijnlijk veel vragen bij je opkomen, maar gezamenlijk zoeken we naar oplossingen die bij jou passen en daadwerkelijk te realiseren zijn in de praktijk.

Een opruimcoach inschakelen, kan om verschillende redenen. Een overvol huis, een aankomende verhuizing en het organiseren van de administratie zijn de meest voorkomende redenen waarom cliënten mij benaderen.

Voorbeelden van mijn werkzaamheden als opruimcoach zijn:

– het adviseren en helpen bij het opruimen en/of afscheid nemen van spullen;
– het op orde brengen van de administratie;
– het aanbrengen van een systeem in de huishouding;
– het verkrijgen van overzicht in de weekplanning

Waarom UniekApart?

Als opruimcoach ben ik de aangewezen persoon om orde in chaos te scheppen. Is er orde, dan is er rust. Is er rust, dan ben je gelukkiger en kun je genieten van hetgeen het leven overgaat. Bovendien maak ik voor iedere cliënt een plan op maat, omdat iedereen verschillend is en baat heeft bij een andere methode. De een houdt van schema’s en planningen, terwijl de ander juist beter functioneert bij vrijheid en flexibiliteit.

De voordelen wanneer je een opruimcoach inschakelt

Besluit je met mij als opruimcoach samen te werken dan heb jij binnen de kortste keren jouw huis, administratie en/of weekplanning op orde. En misschien nog wel belangrijker: je weet daarna hoe je dit ook zo kunt houden! Coaching, begeleiding en advies nodig voor het organiseren van tijd, woning en wekelijkse handelingen? Neem contact met op.